Óvodafejlesztés és bölcsőde kialakítása Arnóton

Arnót Község Önkormányzata 156 Millió Ft, 100%-os intenzitású támogatást nyert az „Óvodafejlesztés és bölcsőde kialakítása Arnóton” című és TOP-1.4.1-16-BO1-2017-00037 azonosító számú projekt megvalósításához.

 

Projekt célja:

A projekt hosszú távú, átfogó célja a kisgyermekek számára a napközbeni elhelyezést biztosító helyi óvodai szolgáltatások minőségének fejlesztése, valamint egy új bölcsőde létrehozása a nők munkaerő-piaci részvételének elősegítése érdekében. Arnót Község Önkormányzatának célja a településen lakó kisgyermekes családok segítése a következő módon: a gyermekjóléti alapellátásokhoz, mint a mini bölcsőde, valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javítása és a szolgáltatások minőségének fejlesztése által a kisgyermeket nevelők munkavállalásának lehetőségének a növelése. Mindezeknek köszönhetően a településen élő családok jobb életkörülményt tudnak teremteni maguknak.

 

 

Tervezett tevékenységek bemutatása: Önállóan támogatható tevékenységek: új óvodai és bölcsődei férőhelyek kialakítása. (25 új óvodai és 7 új bölcsődei férőhely).

 

Fizikai befejezés: 2021. július 31.

 

Sajtóközlemények: